Святкова закуска – кальмари фаршировані овочами та рисом

Святкова закуска – кальмари фаршировані овочами та рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжні запечені кальмари фаршировані рисом і овочами можна подавати як основну страву, а можна порізати рулетиками і подавати як закуску.

Інгредієнти

очищені тушки кальмарів – 6 штуки
болгарський перець червоний – 300 г
кухонна ароматизована сіль – за смаком
кунжутне масло ароматне – 30 г
солодка кукурудза консервована – 80 г
морква – 150 г
довгозерний рис – 250 г
стручкова квасоля – 80 г
будь-які приправи для овочевих страв – за смаком
свіжі помідори – 180 г
цибуля – 1 головка

Як приготувати Святкова закуска – кальмари фаршировані овочами та рисом