Інгредієнти.
Приступимо до приготування страви.
Ананас помити, видалити обсохлі листя, сухі кінчики з листя зрізати ножицями (надати фрукту красивий вид). Розрізати ананас навпіл (уздовж). Вирізати жорстку середину і викинути (вона не їстівна).
Потім вирізати м’якоть (найзручніше зробити ножем надрізи з боків, потім великою ложкою витягувати м’якоть з фрукта). Ананасову м’якоть нарізати невеликими кубиками.
Ріпчасту цибулю почистити, дрібно нарізати (відрізати 3 колечка і відкласти для прикраси). Сире куряче філе промити, обрізати жир (якщо такий є), нарізати невеликими кубиками.
Розігріти сковороду з рослинним маслом. На сковороді обсмажити до прозорості дрібно порізану цибулю. Потім закинути кубики курячого філе і приправу каррі (вона дасть страви красивий жовтий колір). Курячу суміш посолити, поперчити за смаком. Смажити, періодично помішуючи, близько 15 хвилин.
Додати попередньо нарізану м’якоть ананаса, перемішати, смажити ще 3-5 хвилин. Вимкнути вогонь. М’ясна начинка з ананасом готова.
Натерти сир на дрібній тертці.
Викласти злегка подостывшую начинку в ананасову «чашу».
Посипати ананаси сиром. Зелень ананасів загорнути у фольгу, щоб не згоріла при запіканні. Укласти фаршировані ананаси на деко. Запікати при температурі 180 градусів близько 15 хвилин до золотистої скоринки. Курка запечена з ананасами готова.
Приємного апетиту!