Ананас з куркою, запечена в духовці

Ананас з куркою, запечений в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В даний час хороший стиглий ананас не складно знайти в магазині, благо вибір зараз величезний, в будь-якому великому супермаркеті. Однак, при виборі заморського фрукта необхідно знати деякі тонкощі, адже від цього залежить наше блюдо ;-). Отже, за свіжість ананаса відповідає густа «зелена» бадилля. Максимум, що допускається – підсохлі кінчики листя. Стиглість фрукта можна визначити методом стуку. Глухий стук говорить про соковитості і стиглості ананаса. Колір скоринки у ананаса має бути жовто-золотистого кольору. Поверхня пружна, але не тверда, без видимих темних плям. Якщо ви купили ананас і не встигли з нього приготувати, зберігайте його при кімнатній температурі. Адже це заморський фрукт не любить холоду і втрачає свій аромат при температурі нижче -7 градусів.

Перебрала на сайті добірку рецептів з ананасами. Раніше готувала, виявляється, тільки салат в ананасі. Виправляюся, і пропоную Вам запекти ананас з куркою і сиром! Треба сказати, куряче філе чудово поєднується з ананасами. Ананас запечений в духовці, страва виходить дуже великим, так як ми з чоловіком змогли здолати тільки половину ананаса. Відповідно, всі інгредієнти розраховані на 2 великі порції або на 4 середні порції, але з гарніром. Можна спробувати замість великого ананаса купити маленькі міні ананаси. Ну, або середнього розміру. Такі теж бачила в магазинах, але не так часто, як хотілося б. Щось я забалакалася. Давайте готувати?

Покроковий рецепт