Апельсинове сорбет-морозиво

Апельсинове сорбет-морозиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування знадобляться формочки для морозива. Залежно від розміру, приблизно, 6 формочок.

Покроковий рецепт

Готуємо:
1. Вичавіть сік з апельсинів.

2. У молоко або вершки додайте ванільний екстракт рідкий, перемішайте і додайте сік, який вичавили. Перемішайте ще раз.

3. Вилийте отриману масу у форму для заморозки. Приберіть в морозилку мінімум на 2 години.

4. По закінченні часу вийміть форму з морозильної камери, зробіть з сорбету кульки, розкладіть по спеціальним (для морозива) формах.

5. Прикрасити вершками і фігуркою з марципана (фігурки продаються готові в супермаркетах). Діткам такий десерт точно сподобається! Приємного апетиту!