Домашнє морозиво

Домашнє морозиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати домашнє морозиво можна лише з двох інгредієнтів, які напевно знайдуться у холодильнику у кожної господині!

Інгредієнти

сметана – 1 стакан повинна бути не кисла, можна замінити на вершки не менше 20% жирності
згущене молоко – 1 стакан
ванілін – за смаком можна і без нього

Як приготувати Домашнє морозиво

Саме корисне і смачне домашнє морозиво, яке за смаком виходить ще смачніше магазинного! А користі в ньому напевно більше! Не дивлячись на те, що рецепт дуже простий, він є базовою основою, Ви завжди можете перетворити його в сові улюблене морозиво: ягідне, шоколадне, фруктове, кокосове, ванільне і т. д.

Покроковий рецепт

У великій мисці змішуємо сметану, згущене молоко і додаємо ванілін за смаком.

З допомогою міксера, блендера і збиваємо масу до утворення великої кількості бульбашок. Чим більше пухирців, тим краще! На цьому етапі можна додати ягоди, какао, шоколад, кокосову стружку, за бажанням.

Беремо пластиковий контейнер для заморозки. І переливаємо в нього отриману бульбашкову масу.

Ставимо контейнер з майбутнім морозивом в морозильну камеру на період від 2 до 4 годин. А тепер головний СЕКРЕТ: протягом першої години заморозки необхідно перемішувати масу кожні 10-15 хвилин!Тільки в цьому випадку Ви отримаєте справжнє морозиво!

По закінченні двох годин перевіряємо готовність нашого морозива. Якщо вся маса закристаллизовалась, морозиво готове!Якщо ж маса досить рідка, то ставимо ще в морозильну камеру і чекаємо! Потім апетитно готуємо, їмо, охолоджуємося і насолоджуємося улюбленим смаком!