Апельсинові сирники без борошна в духовці

Апельсинові сирники без борошна в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Таке ласощі легко замінить солодку випічку, цукерки та інші солодощі.

Інгредієнти

Сир – 600 грам
Яйця – 2 штуки
Манна крупа – 50 грам
Цукор – 2 столові ложки
Родзинки – 100 грам
Сметана домашня або 20% жирності – 100 грам
Сіль – щіпка
Цедра апельсина – за смаком

Як приготувати Апельсинові сирники без борошна в духовці

Виходять дуже смачні, ніжні і корисні сирники. Особливо, якщо готувати з домашнього сиру та сметани. Дітям точно сподобаються, а батькам тим більше.

Покроковий рецепт

Сир, сметану, цукор, сіль подрібнити і змішати блендером. Якщо сир з кислинкою, можна додати трохи більше цукру. Обов’язково збивати і подрібнити блендером. Завдяки йому, маса стає однорідною, ніжною і повітряної.

Додати яйця, змішати блендером.

Помити, почистити і висушити родзинки. Можна приготувати сирники і без родзинок, але з ним набагато смачніше і соковитіше.

Додати до сиру цедру одного апельсина, манну крупу і родзинки, перемішати.

На деко з пергаментним папером, викласти сирники у вигляді невеликих кружечків. Випікати 30-35 хвилин в духовці при температурі 180-200 градусів. Щоб урізноманітнити смак ласощів, можна змінювати начинку. Це можуть бути різні улюблені сухофрукти або ягоди.