Сирники з родзинками та полуничним сиропом

Сирники з родзинками та полуничним сиропом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це рецепт про смачні сирники з родзинками. Заправляти такі сирники найкраще полуничним сиропом або медом!

Інгредієнти

сир – 1 кг
яйця – 2-3 шт
цукор – 150 г
сіль – 1/4 чайної ложки
борошно – 150 г
родзинки – 50-80 г
ванілін – 10 г
рослинне масло – 100 мл (приблизно) для смаження

Як приготувати Сирники з родзинками та полуничним сиропом

Для старту процесу приготування страви, здатного задовольнити смакові претензії будь-якого гурмана, знадобиться наступний набір продуктів: сир, яйця, родзинки, цукор, борошно…це з основного. Приступимо ))

Покроковий рецепт

Перший етап на шляху до кулінарного задоволення – виготовлення самих сирників. Жирний домашній сир (7-9%), бажано без «кислинки», відправляється у ємність для змішування. До нього додається весь цукор, яйця, сіль, ванілін. Все ретельно перемішується до однорідної консистенції. Тепер черга за борошном. Операція «вимішування» дасть готове тісто на сирники. Заключний інгредієнт – ізюм. Знову, природно, перемішати. Тісто викласти на присипану рештками борошна поверхню, і можна приступати до формування сирників.

З цієї маси тесту повинно вийти близько двадцяти штук. Тісто розкочується ковбаскою, рівномірно розділяється ножем. Окремі шматочки просто злегка придавливаются, отримуй форму зменшеною хокейної шайби.

Настав час посмажити все, що нам вдалося таким чудесним чином скомпонувати. На розпечену сковороду трохи олії (можна і вершкового). Кількість масла має ледь покрити поверхню сковорідки. Сирники не оладки, плавати в маслі не повинні в процесі смаження. Акуратно, уникаючи деформації, обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Подавати сирники з родзинками теплими, полив попередньо полуничним сиропом і присипавши цукровою пудрою. Приємного апетиту!