Сирники з родзинками та полуничним сиропом

Сирники з родзинками та полуничним сиропом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перший етап на шляху до кулінарного задоволення – виготовлення самих сирників. Жирний домашній сир (7-9%), бажано без «кислинки», відправляється у ємність для змішування. До нього додається весь цукор, яйця, сіль, ванілін. Все ретельно перемішується до однорідної консистенції. Тепер черга за борошном. Операція «вимішування» дасть готове тісто на сирники. Заключний інгредієнт – ізюм. Знову, природно, перемішати. Тісто викласти на присипану рештками борошна поверхню, і можна приступати до формування сирників.

З цієї маси тесту повинно вийти близько двадцяти штук. Тісто розкочується ковбаскою, рівномірно розділяється ножем. Окремі шматочки просто злегка придавливаются, отримуй форму зменшеною хокейної шайби.

Настав час посмажити все, що нам вдалося таким чудесним чином скомпонувати. На розпечену сковороду трохи олії (можна і вершкового). Кількість масла має ледь покрити поверхню сковорідки. Сирники не оладки, плавати в маслі не повинні в процесі смаження. Акуратно, уникаючи деформації, обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Подавати сирники з родзинками теплими, полив попередньо полуничним сиропом і присипавши цукровою пудрою. Приємного апетиту!