Апельсиновий чізкейк з горіхами для вегетаріанців (без випічки)

Апельсиновий чізкейк з горіхами для вегетаріанців (без випічки) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Апельсиновий чізкейк – це десерт без випічки і дуже простий у приготуванні. А добавка з двох сирів, апельсина і меду дає чудову солодкість!

Інгредієнти

Для основи:
волоські горіхи – 150г
фініки – 100 г
какао-порошок – 50 г
кленовий сироп або мед – 2 столові ложки
розм’якшене вершкове або рослинне масло – 50 г
Інгредієнти для начинки:
сир тофу – 120 г
простий вершковий сир – 90 г *для вегетаріанців
рідкий мед – 4 ч. л.
желатин – 1 чайна ложка *заздалегідь замочіть
апельсиновий сік – 6 столових ложок
ванілін – щіпка
Для прикраси:
апельсин – 1 шт.
какао-порошок – 1 ст. ложка для посипання

Як приготувати Апельсиновий чізкейк з горіхами для вегетаріанців (без випічки)

Здоровий і насичена поживними речовинами, апельсиновий чізкейк. Такий пиріг можна їсти навіть в пісні дні.

Покроковий рецепт

1. Для приготування основи: змішайте волоські горіхи, потім додайте нарізані фініки, какао-порошок, мед і вершкове розм’якшене масло або масло рослинне, Все перемішайте. Покладіть тісто в маленьке блюдо, закрийте кришкою і приберіть охолоджуватися на 1 годину в холодильник або морозилку на 30 хвилин.

2. Для приготування начинки : змішайте сир тофу, простий вершковий сир (для веганів), мед, розмочений заздалегідь желатин і апельсиновий сік і екстракт ванілі. Натріть цедру апельсина і додайте в начинку, перемішайте.

3. Залийте охолоджену основу приготовленої апельсинової сирною начинкою і знову приберіть в холодильник. Нам потрібно, щоб пиріг повністю “схопився”.

4. Перед подачею на стіл прикрасьте чізкейк гуртками апельсина і присипте какао.