Ароматна цвітна капуста, тушкована з помідорами

Ароматна цвітна капуста, тушкована з помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З ароматною корицею, цедрою апельсина і часничком страва з цвітної капусти виходить дивним, по своєму смаку.

Інгредієнти

томати сливовидні або черрі – один повний стакан нарізані
високоякісне масло оливкове – п’ять ст. ложок
мелкомолотый перець білий – на свій смак
томати вялені – 5 штук
петрушка рубана свіжа – три ст. ложки
цедра апельсинова – один невеликий шматочок
зубці часнику очищені – дві штуки
лавровий лист – дві штуки
капуста цвітна – один невеликий качан
тонкомолота сіль – на смак
паличка кориці – одна штука

Як приготувати Ароматна цвітна капуста, тушкована з помідорами

Не всі господині знають про те, як правильно готувати цвітну капусту, насправді, з цього овоча при бажанні можна приготувати чудові легкі страви.

Так, наприклад, капусту цвітну можна гасити з в’яленими томатами і ароматною корицею. Страва вийде, в кінцевому підсумку, дивовижним по своєму смаку.

Покроковий рецепт

В’ялені томати викласти в миску, додати теплу воду в невеликій кількості і залишити ці овочі приблизно на одну годину, накривши кришкою. Потім ці томати вийняти з посудини з водою, повністю підсушити на паперовому рушнику, потім нарізати якомога дрібніше, що стосується того настою, який залишився після замочування, то виливати його не слід, так як він ще знадобиться.

Влити оливкову високоякісне масло в важку і глибоку сковорідку, потім відправити туди ж рубаний часник і при постійному помішуванні готувати до рум’яності, приблизно 2 хвилини.

Розібрати На суцвіття невеликий качан цвітної капусти, потім перекласти цей овоч у сковорідку, ці інгредієнти перемішати і продовжити їх готування. Слідом за кольоровою капустою відправити на сковорідку консервовані сливовидні невеликі помідори, нарізані шматочками або навпіл (якщо це черрі). Розмішати все ще раз, влити таку кількість питної води, щоб вона частково закривала цвітну капусту. Далі в цю посудину викласти шматочок апельсинової цедри, а також паличку кориці і лавровий лист за смаком приправити перцем, посолити, зменшити вогонь. Сковорідку щільно закрити кришкою, продовжити процес гасіння цвітної капусти та інших компонентів ще протягом п’ятнадцяти хвилин.

Після цього можна додати шматочки в’ялених томатів, перемішати ще раз вміст сковороди. Далі насипати петрушку і за необхідності додати ще трохи солі і меленого перчика, з сковорідки видалити цедру, а також коричну паличку і лавровий лист, після цього, подавати приготоване блюдо до столу.