Ароматні ватрушки

Ароматні ватрушки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматна ванільна ватрушка – сонячна випічка з дитинства. Ватрушки є стравою давньоруської кухні. Здавна слов’яни пекли це ласощі на свята пригощали близьких. Ватрушки виготовлялися великими і маленькими, з сиром, варенням, фруктами і навіть з картоплею та грибами. Вони випікалися у розжареній печі і лунали на свята родичам, близьким, друзям і коханим. Ватрушка вважалася символом любові і пошани до людини.

Зараз ми теж їмо цю ароматну і смачну випічку. Хто за святковим столом, а хто просто вранці до чаю. Рецептом цієї страви зі мною поділилася мама, я ж розповім вам, як готують ватрушки в моїй родині.

Покроковий рецепт