Ароматні віденські вафлі в электровафельнице

Ароматні віденські вафлі в электровафельнице – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З перерахованого нижче кількості інгредієнтів виходить приблизно 6-8 середніх вафель.

Інгредієнти

Масло вершкове (краще 82% жирності)— 150 гр
Курячі яйця — 2 шт
Цукор — 150 гр
Ванільний цукор – 1 пакетик
Тепла кип’ячена вода — 100 мл
Борошно пшеничне — 220 гр
Розпушувач — 1 пакетик (10 гр)

Як приготувати Ароматні віденські вафлі в электровафельнице

Ароматні віденські вафлі – ідеальний сніданок для всієї родини! Поспішаю поділитися нашим улюбленим сімейним рецептом, який не залишить байдужим нікого.

Покроковий рецепт

Готуємо всі інгредієнти – бажано, щоб масло і яйця були кімнатної температури.

Збиваємо яйця міксером пару хвилин до утворення пінки.

Вершкове масло розтоплюємо (можна в мікрохвильовці).

Вливаємо розтоплене масло в миску зі збитими яйцями, додаємо цукор, звичайний і ванільний, все добре перемішуємо і додаємо теплу воду.

Борошно необхідно просіяти в окремій ємності, а після, до неї додати розпушувач і перемішати все ложкою.


Наш наступний крок – додаємо борошняну суміш до яєчної і ретельно збиваємо за допомогою міксера. Тісто в ідеалі повинно вийти досить густим.


Ложкою викладаємо тісто в заздалегідь розігріту электровафельницу, закриваємо кришку і чекаємо 3-4 хвилини. При необхідності, можна перевернути вафлю, щоб протилежна сторона краще підрум’янилася.

Залишилося трохи одождать, поки готові вафлі трохи охолонуть. Гарячі не такі смачні ☺
Подавати можна з варенням, згущеним молоком, медом і навіть нутеллою – дивлячись за Вашим перевагам ☺ Простий і ідеальний сніданок готовий, приємного апетиту!