Вафлі трубочкою або ріжком, наповнені сметанно-шоколадним кремом…
Інгредієнти
Для вафельного тіста: | |
цукор з ванільним ароматом – половина ч. ложки | |
лимонна цедра – третина ч. ложки дрібно натерта | |
розпушувач або харчова сода – на кінчику ножа на свій розсуд | |
молоко – один неповний стакан не дуже великий жирності | |
вершковий маргарин – 80 г | |
борошно пшеничне – 170 г просеянная | |
велике яйце – 2 штуки | |
цукровий пісок – 85 г | |
Для крему: | |
вода – чверть склянки | |
пісок цукровий – три ст. ложки | |
желатин в гранулах – одна ч. ложка | |
порошкове какао – півтори ст. ложки | |
домашня сметана жирна – один повний стакан |