Ароматний Бирияни з рису з грибами та квасолею

Ароматний Бирияни з рису з грибами та квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачний і ароматний індійський плов. В Індії існує безліч варіацій приготування бирияни. Кожен вибирає по своєму смаку. Приготуємо вегетаріанський плов.

Інгредієнти

Рис басматті – 1.5 склянки
Масло рослинне – 3 столові ложки
Квасоля стручкова – 200 гр.
Печериці свіжі – 200 гр.
Цибуля червоний – 1 шт.
Цибуля біла – 1 шт.
Часник – 1 головка
Морква – 1 шт.
Корінь імбиру – 50 гр.
Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки
Приправа бирияни – 1 столова ложка
Кмин – 1 чайна ложка
Куркума – 1 столова ложка
Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки
Лавровий лист – 2-3 листочка
Барбарис – 1 столова ложка
Гвоздика – 7-8 бутончиків
Зіра – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Кориця мелена – 1 чайна ложка
Кардамон – 5-7 шт.
Сіль – за смаком
Кетчуп – 3 столові ложки
Йогурт – 200 гр.

Як приготувати Ароматний Бирияни з рису з грибами та квасолею