Дуже смачний і ароматний індійський плов. В Індії існує безліч варіацій приготування бирияни. Кожен вибирає по своєму смаку. Приготуємо вегетаріанський плов.
Інгредієнти
Рис басматті – 1.5 склянки | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Квасоля стручкова – 200 гр. | |
Печериці свіжі – 200 гр. | |
Цибуля червоний – 1 шт. | |
Цибуля біла – 1 шт. | |
Часник – 1 головка | |
Морква – 1 шт. | |
Корінь імбиру – 50 гр. | |
Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки | |
Приправа бирияни – 1 столова ложка | |
Кмин – 1 чайна ложка | |
Куркума – 1 столова ложка | |
Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки | |
Лавровий лист – 2-3 листочка | |
Барбарис – 1 столова ложка | |
Гвоздика – 7-8 бутончиків | |
Зіра – 1 столова ложка | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Кориця мелена – 1 чайна ложка | |
Кардамон – 5-7 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Кетчуп – 3 столові ложки | |
Йогурт – 200 гр. |
Як приготувати Ароматний Бирияни з рису з грибами та квасолею
Сторінка: 1 2