Ароматний Бирияни з рису з грибами та квасолею

Ароматний Бирияни з рису з грибами та квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва не дуже складне в приготуванні, але зажадає невеликі витрати часу.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти.

Стручкову квасолю відварити в підсоленій воді близько 5 хвилин.

Моркву порізати брусочками і відправити смажитися в сковороду з розігрітим рослинним маслом.


Цибулю порізати півкільцями. Як тільки морква злегка обсмажиться, відправити цибулю в сковороду. Все обсмажити.

Рис відварити з додаванням рослинного масла і солі до готовності. (близько 10 хвилин)


Гриби порізати пластинками і відправити на сковороду з морквою та цибулею, злегка обсмажити.

Часник дрібно порізати і разом з лавровим листом і гвоздикою відправити в сковороду, обсмажити все близько 2 хвилин.

Корінь імбиру натерти на крупній тертці і відправити на сковороду, обсмажити все близько 1 хвилини.

Змішати всі спеції і відправити на сковороду, обсмажити близько хвилини.

Додати кетчуп або томатну пасту, обсмажити близько хвилини.


Додати в сковороду йогурт і спаржу, протушкувати близько 3 хвилин

Додати приправу бирияни і барбарис. Протушкувати 7-10 хвилин.




Блюдо готове. Приємного апетиту!