Страва не дуже складне в приготуванні, але зажадає невеликі витрати часу.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти.
Стручкову квасолю відварити в підсоленій воді близько 5 хвилин.
Моркву порізати брусочками і відправити смажитися в сковороду з розігрітим рослинним маслом.
Цибулю порізати півкільцями. Як тільки морква злегка обсмажиться, відправити цибулю в сковороду. Все обсмажити.
Рис відварити з додаванням рослинного масла і солі до готовності. (близько 10 хвилин)
Гриби порізати пластинками і відправити на сковороду з морквою та цибулею, злегка обсмажити.
Часник дрібно порізати і разом з лавровим листом і гвоздикою відправити в сковороду, обсмажити все близько 2 хвилин.
Корінь імбиру натерти на крупній тертці і відправити на сковороду, обсмажити все близько 1 хвилини.
Змішати всі спеції і відправити на сковороду, обсмажити близько хвилини.
Додати кетчуп або томатну пасту, обсмажити близько хвилини.
Додати в сковороду йогурт і спаржу, протушкувати близько 3 хвилин
Додати приправу бирияни і барбарис. Протушкувати 7-10 хвилин.
Блюдо готове. Приємного апетиту!