Ароматний борщ без капусти

Ароматний борщ без капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо, яким присвячені міста, фестивалі і найцінніші сторінки кулінарних книг. Прекрасне ароматне прикраса Вашого обіднього столу в осінній період.

Інгредієнти

Ніжки курячі – 3 шт
Буряк – 1 шт
Морква – 2 шт
Цибуля – 1/2 великої головки
Томатний соус (паста) – 100 мл
Картопля – 4 шт
Петрушка – 50 гр.
Масло рослинне – 30 мл
Сіль – за смаком
Перець – за смаком

Як приготувати Ароматний борщ без капусти

Існує безліч варіантів нарізки овочів, я вибрала нарізку колодами, щоб сік і аромат залишався всередині овочів. Бульйон для супу краще готувати довго і на повільному вогні. Якщо ви берете рецепт на яловичих або свинячих кісточках — можете сміливо ставити бульйон нудитися на мінімальному вогні на всю ніч. Вранці будете задоволені наваристим і глибоким ароматом.

Покроковий рецепт

Підготуємо необхідні інгредієнти.

Моєму м’ясо курки, готуємо бульйон на повільному вогні близько двох годин.
Чистимо моркву і буряк, нарізаємо тонкими колодами, щоб овочі могли добре проваритися.

Ріжемо цибулю і обсмажуємо його до появи легкого золотистого відтінку.

Буряк і моркву додаємо до цибулі. Готуємо під кришкою 10 хвилин (на середньому вогні). Додаємо трохи води і томатний соус. Тушкуємо ще 10 хвилин і прибираємо з вогню.

Чистимо картоплю, ріжемо колодами.

Виймаємо з бульйону курку, відокремлюємо м’ясо від кісток і кидаємо назад в бульйон.

Додаємо до бульйону овочі та картоплю, солимо і перчимо.
Шаткуємо петрушку, додаємо в борщ.
Варимо, поки не приготується картопля (на повільному вогні).

Страву можна подавати з грінками або сметаною, особливо смачно з часником!