Насолоджуйтеся цим швидким і легким рецептом закуски-салату «Смак В’єтнаму».
Покроковий рецепт
1. Змішайте варений готові креветки, рибний соус і перець чилі в невеликій мисці. Відкладіть на 30 хвилин.
2. Приготуйте ананас. Для цього зріжте у нього верхушечку і низ, щоб вийшов циліндр без дна. Потім зручно зняти шкірку зі стінок. Серединку ананаса наріжте на кубики, перекладіть в миску.
3. Манго, пітайю і полуницю (вимиті і очищені) наріжте кубиками (кілька полуничок відкладіть для прикраси). Складіть в миску до ананасу.
4. Цибулю почистіть і дуже дрібно поріжте, зелень порубаєте.
5. У великій мисці змішайте разом сік лайма, соєвий соус, яблучний оцет, м’яту, базилік, цибуля. Заправте салат приготованою сумішшю і перемішайте.
6. Перекладіть салат в красиві креманки, додайте креветки і присипте зверху смаженими фісташками. Прикрасьте салат порізаної полуничкою. Приємного апетиту!