Азу з яловичини з морквою і маринованими огірками

Азу з яловичини з морквою і маринованими огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Азу – це поєднання смачної соковитою яловичини і тушкованих овочів. Гарнір може бути абсолютно будь-яким. Я віддаю перевагу макарони.

Інгредієнти

яловичина – 400 гр
цибуля – 1 шт
морква – 1 шт
мариновані огірки – 5 шт
рослинна олія – 2 ст. л.
томатна паста – 3 ст л
сіль, перець – за смаком

Як приготувати Азу з яловичини з морквою і маринованими огірками

Азу – це татарське блюдо, яке відрізняється своїм неповторним яскравим, гострим смаком. Яловичина виходить ніжною і соковитою. Готується дуже просто і швидко. Якщо вам набридла свинина і курятина, спробуйте приготувати це цікаве блюдо з яловичини.

Покроковий рецепт

. Яловичину промити під холодною водою, обсушити паперовим рушником. Нарізати на невеликі шматочки. Обсмажити на рослинному маслі протягом 5 хвилин. Потім м’ясо посолити, поперчити і додати 50 мл кип’яченої води, залишаємо тушкувати ще 10 хвилин. Солимо і перчимо за смаком.

нарізаємо наші овочі: цибуля, морква, огірки .нарізаємо крупно, брусочками.

Обсмажуємо овочі з додаванням рослинної олії 5 хвилин , окремо від яловичини.

Додаємо до овочів томатну пасту і тушкуємо ще 7 хвилин.

Перекладаємо овочі м’ясо, перемішуємо, накриваємо кришкою. Зменшуємо вогонь на середній і тушкуємо 7 хвилин.

Поки наше блюдо гаситься можна приготувати гарнір. Подавати гарячим, можна при подачі додати зелень.