Бабушкін салат з капусти з морквою і яблуком

Бабушкін салат з капусти з морквою і яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перед приготуванням овочі і фрукти необхідно добре помити і видалити все непотрібне: потемнілі листи качана, серцевини яблук, оченята і хвостики у моркви.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Після того як всі необхідні овочі та фрукти помиті і очищені, беремо капусту, нарізаємо її гострим ножем, як можна тонше, мнемо руками, так щоб вона дала сік.

Потім так само тонко натираємо моркву, бажано на тертці, яка дає маленьку, тонку та довгу стружку.

Так само трьом яблуко, ось тут бажано не перестаратися, щоб м’якоть не перетворилася в пюре. Для цього використовуємо бік з середніми лезами.

Тепер робимо заправку. Беремо оцет, сіль і цукор, добре перемішуємо, щоб останні якомога краще розчинилися в оцті, потім до цього розчину додаємо олію і мелений перець. Заправка готова.

Додаємо заправку до капусти, вливаємо трохи води і ставимо хвилин на 25 в прохолодне місце, щоб заправка добре вбереться.
Подрібнюємо часник до стану кашки, додаємо, гарненько перемішуємо. От і все, так просто і смачно, до того ж більшість інгредієнтів можна знайти в своєму саду і городі, так і в магазині коштують вони не дорого.