Багатобарвний омлет з овочами і рибою

Багатобарвний омлет з овочами і рибою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відразу три різних омлету: з помідорами, стручковою квасолею і з тунцем.

Інгредієнти

Тунець – 1 банка консервованого тунця
Помідори – 3
Кріп – невеликий пучок
Часник – 2 зубчики
Квасоля стручкова – 100 г
Яйця – 9
Сіль – за смаком
Рослинне масло – 9 ст. л.
Майонез – 1 ст. л.

Як приготувати Багатобарвний омлет з овочами і рибою

Наповнювачі для омлетів можуть бути різними. Спробуйте використовувати червоний перець, спаржу або гриби. Теж буде дуже смачно!

Покроковий рецепт

Приготувати омлет із зеленої квасолі. Квасоля обсмажити на сковороді 5-7 хвилин на рослинній олії. 3 яйця збити в чашці, посолити, додати до квасолі. Смажити омлет до готовності, потім перекласти на плоску тарілку.

Приготувати омлет з тунцем. З банки злити рідину, рибу викласти в миску і розкришити виделкою. 3 яйця збити, посолити за смаком, перемішати з тунцем. У сковороді розігріти 3 ст. л. рослинного масла, влити яєчну суміш і смажити омлет до готовності. Потім перекласти його на плоску тарілку.

Приготувати омлет з помідорами. 3 яйця збити, посолити, додати дрібно порубаний кріп. Помідори дрібно нарізати. Часник дрібно порубати. У сковороду влити 3 ст. л. рослинного масла, обсмажити помідори і часник протягом 3-5 хвилин, влити збиті яйця і смажити омлет до готовності. Потім перекласти його на плоску тарілку.

Покласти омлети один на одного, змащуючи майонезом кожен «шар». Приємного апетиту!