Багатобарвний омлет з овочами і рибою

Багатобарвний омлет з овочами і рибою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Наповнювачі для омлетів можуть бути різними. Спробуйте використовувати червоний перець, спаржу або гриби. Теж буде дуже смачно!

Покроковий рецепт

Приготувати омлет із зеленої квасолі. Квасоля обсмажити на сковороді 5-7 хвилин на рослинній олії. 3 яйця збити в чашці, посолити, додати до квасолі. Смажити омлет до готовності, потім перекласти на плоску тарілку.

Приготувати омлет з тунцем. З банки злити рідину, рибу викласти в миску і розкришити виделкою. 3 яйця збити, посолити за смаком, перемішати з тунцем. У сковороді розігріти 3 ст. л. рослинного масла, влити яєчну суміш і смажити омлет до готовності. Потім перекласти його на плоску тарілку.

Приготувати омлет з помідорами. 3 яйця збити, посолити, додати дрібно порубаний кріп. Помідори дрібно нарізати. Часник дрібно порубати. У сковороду влити 3 ст. л. рослинного масла, обсмажити помідори і часник протягом 3-5 хвилин, влити збиті яйця і смажити омлет до готовності. Потім перекласти його на плоску тарілку.

Покласти омлети один на одного, змащуючи майонезом кожен «шар». Приємного апетиту!