Баклажани, запечені з помідорами і часником

Баклажани, запечені з помідорами і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Баклажани помити, зрізати попку і хвостик. Нарізати пластинами товщиною 5-6 мм, зробити надрізи. Натерти сіллю одну сторону.

2. Помідори і петрушку помити. Помідори нарізати скибочками, петрушку дрібно порубати. У мисці змішати помідори з петрушкою. Додати видавлений часник і оливкову олію, посолити і перемішати.

3. Викласти пластини баклажанів на деко, застелене пергаментом і розкласти на них начинку з помідорів. Запекти в духовці при 180 градусах 30 хвилин.

4. Виймаємо…


5. Подати гарячими. Хоча така закуска гарна і в холодному вигляді.