Смачні і ніжні кекси. Мінімум часу і диво-десерт готовий.
Інгредієнти
Борошно – 100 р. | |
Фруктоза(цукор) – 90 р. | |
Яйце – 1 шт. | |
Розпушувач – 1 ч. л. | |
Раст.олія – 50 мл | |
Маскарпоне – 200 р. | |
Вершки(33%) – 100 р. | |
Сах. пудра – 45 р. |
Як приготувати Бананові кекси з маскарпоне з кольоровим кремом
Кожній господині хочеться здивувати і порадувати гостей прекрасною подачею десертів. Кольоровий крем дозволить внести в естетику ваше блюдо.
Покроковий рецепт
Цукор і яйце збити міксером до побіління.
Додати масло і банан(роздавлений виделкою),знову збити.
заважати в окремій мисці борошно,розпушувач і сіль.
З’єднати обидві суміші і збити.
Розподілити тісто в змащені маслом форми і поставити в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин.
Для крему з’єднати холодні вершки,сир і цукрову пудру.Збити міксером в густий крем.
Додати барвники.Крем нанести на охолоджені кекси.
Приємного апетиту!