Бананові кекси з маскарпоне з кольоровим кремом

Бананові кекси з маскарпоне з кольоровим кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачні і ніжні кекси. Мінімум часу і диво-десерт готовий.

Інгредієнти

Борошно – 100 р.
Фруктоза(цукор) – 90 р.
Яйце – 1 шт.
Розпушувач – 1 ч. л.
Раст.олія – 50 мл
Маскарпоне – 200 р.
Вершки(33%) – 100 р.
Сах. пудра – 45 р.

Як приготувати Бананові кекси з маскарпоне з кольоровим кремом

Кожній господині хочеться здивувати і порадувати гостей прекрасною подачею десертів. Кольоровий крем дозволить внести в естетику ваше блюдо.

Покроковий рецепт


Цукор і яйце збити міксером до побіління.

Додати масло і банан(роздавлений виделкою),знову збити.

заважати в окремій мисці борошно,розпушувач і сіль.

З’єднати обидві суміші і збити.

Розподілити тісто в змащені маслом форми і поставити в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин.

Для крему з’єднати холодні вершки,сир і цукрову пудру.Збити міксером в густий крем.


Додати барвники.Крем нанести на охолоджені кекси.
Приємного апетиту!