Бананові мафіни з шоколадом нутелла

Бананові мафіни з шоколадом нутелла – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Видам вам відразу маленький секретик: якщо ви хочете отримати дійсно хорошу бананову випічку, будь то бананові кекси з Нутеллою або банановий хліб, то будь ласка, зверніть увагу на такий факт:

-заставу смачною бананової випічки полягає у “віці” бананів – чим старше, тим краще. Оскільки саме їх “перезрелость” є обов’язковою – це ключ до аромату! І коли я кажу – “перезрілих”, я маю на увазі зовсім чорні банани.

Так що, якщо у вас залежалась парочка бананів, які почали чорніти – не поспішайте викидати їх, а дайте їм полежати до повного дозрівання і спечіть ці дивовижні мафіни.

Якщо ж часу або бажання піч на даний момент немає, а банани вже почорніли, просто заморозьте перестиглі банани, попередньо очистивши їх від шкірки, і використовуйте в наступний раз – смак і аромат випічки від заморозки бананів не постраждає.

Перестиглі банани, насправді, повинні бути повністю всі чорні – без слідів жовтизни. Але, незважаючи на те, що у мене в цей раз просто не вистачило витримки, кекси все одно вийшли дуже смачні:)

Тому, перш ніж приступити до приготування бананового мафінів з Нутеллою, дозвольте жовтеньким бананам повністю дозріти! :- ) А зараз давайте почнемо!

Покроковий рецепт