Бананові оладки

Бананові оладки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачні бананові оладки на сніданок порадують і діток і дорослих своєю корисністю і смаком.

Покроковий рецепт

Змішати всі інгредієнти, крім бананів, разом і добре перемішати до однорідного стану.

Банан нарізати дрібно. Краще використовувати трохи перестиглий банан, так як він легше перемішується і має солодкий смак, порівняно з недозрілим зеленим бананом.

Перемішати всі рідкі інгредієнти, разом з бананом. Можна навіть використовувати занурювальний блендер для перемішування. Перемішати до однорідного стану і дати настоятися 5 хвилин.

Розігріти сковороду. Налити трохи рослинного масла. Ложкою викласти оладки. Смажити буквально за 2 хвилини з кожного боку на середньому вогні. Викласти в тарілку. На тарілку покласти серветку, щоб вбирала зайве масло, так як оладки зазвичай вбирають все масло з сковороди. Приємного апетиту.