Беремо один середній банан, кладемо його в миску і розминаємо виделкою до кашоподібного стану.
До банану додаємо мед і перемішуємо.
В бананово-медову суміш додаємо цукор, борошно і розпушувач. Замішуємо тісто, щоб не прилипало до рук. Цукру можна додати менше або більше, на ваш розсуд.
Розкачуємо тісто в пласт товщиною 5-7 мм, Якщо буде тонше, то при запіканні буде підсихати.
Беремо формочки, якщо є, і вирізаємо з тіста фігурки. Ми з синочком вирізали чаркою кружечки. На деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво.
Випікаємо в духовці 30-35 хвилин при температурі 175 градусів.
Подаємо до чаю, кави або молока. Приємного апетиту!