Баранина в горщику по-індійськи

Баранина в горщику по-індійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Баранина в горщику виходить незвичайно смачна і ароматна, завдяки розмарину. Добавку будуть просити абсолютно все. М’яке і соковите м’ясо просто тане в роті і на тарілці.

Інгредієнти

Баранина філейна частина – 700 гр.
Рослинне масло – 3 столові ложки
Гарам масала – 1 столова ложка
Спеції для м’яса індійські – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Цибуля червоний – 1 головка
Часник – 1 головка
Йогурт – 1 пачка 200 мг.
Розмарин – 1 невеликий пучок

Як приготувати Баранина в горщику по-індійськи

Продукти для приготування цієї страви можна знайти на будь-якому ринку. Рецепт привезений з центральній частині Індії.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування баранини.


М’ясо порізати на невеликі шматочки, посипати сіллю і спеціями для м’яса.


Розігріти рослинну олію в сковороді і обсмажити м’ясо з усіх боків.


Червоний цибулю дрібно порізати і додати в сковороду з м’ясом, обсмажити.

Посипати все гарам масала.

Часник видавити через землянку в сковороду і обсмажити.

Додати йогурт і протушкувати близько хвилини.

Перекласти все в горщик, зверху покласти гілочки розмарины і поставити в холодну духовку. Включити її відразу на 200 градусів. Залишити горщик в духовці приблизно на 90 хвилин.




Блюдо готове. Подавати можна з рисом або з іншим будь-яким гарніром. Приємного апетиту!