Баранина в горщику виходить незвичайно смачна і ароматна, завдяки розмарину. Добавку будуть просити абсолютно все. М’яке і соковите м’ясо просто тане в роті і на тарілці.
Інгредієнти
Баранина філейна частина – 700 гр. | |
Рослинне масло – 3 столові ложки | |
Гарам масала – 1 столова ложка | |
Спеції для м’яса індійські – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком | |
Цибуля червоний – 1 головка | |
Часник – 1 головка | |
Йогурт – 1 пачка 200 мг. | |
Розмарин – 1 невеликий пучок |
Продукти для приготування цієї страви можна знайти на будь-якому ринку. Рецепт привезений з центральній частині Індії.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування баранини.
М’ясо порізати на невеликі шматочки, посипати сіллю і спеціями для м’яса.
Розігріти рослинну олію в сковороді і обсмажити м’ясо з усіх боків.
Червоний цибулю дрібно порізати і додати в сковороду з м’ясом, обсмажити.
Посипати все гарам масала.
Часник видавити через землянку в сковороду і обсмажити.
Додати йогурт і протушкувати близько хвилини.
Перекласти все в горщик, зверху покласти гілочки розмарины і поставити в холодну духовку. Включити її відразу на 200 градусів. Залишити горщик в духовці приблизно на 90 хвилин.
Блюдо готове. Подавати можна з рисом або з іншим будь-яким гарніром. Приємного апетиту!