Яловичину краще замаринувати заздалегідь, чим довше вона маринується, тим менше часу доведеться витратити на її приготування. Раджу купувати свіже м’ясо, а не заморожене.
Інгредієнти
Яловичина – 350 гр. | |
Цибуля – 1/2 головки | |
Морква – 1/2 шт. | |
Паприка – 2 ч. л мелена | |
Сметана – 2 ст. л | |
Томатна паста – 1 ст. л | |
Сіль, перець – за смаком | |
Вода, олія – для смаження і тушкування |
Простий рецепт популярного страви на домашній лад. Простий у приготуванні, чудово підійде для вечері.
Покроковий рецепт
Приготувати суміш для маринування м’яса: змішати паприку, перець, сіль
Яловичину обваляти у цій суміші і залишити на 45-60 хвилин
Яловичину нарізати проти волокон на скибочки для смаження. Обсмажити на сковороді з кожного боку за 3-5 хвилин.
Обсмажені скибочки м’яса порізати на тонкі смужки.
Цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на тертці (я використовую натерту заморожену).
Викласти на сковороду цибулю, моркву, м’ясо, додати воду, томатну пасту і тушкувати 35-45 хвилин, до м’якості. За 5 хвилин до готовності додати сметану.
Подавати з улюбленим гарніром, відмінно підходить гречка.