Біляші з мясним фаршем на сковороді

Біляші з мясним фаршем на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Замісимо тісто. Найкраще взяти свіжі дріжджі. Розминаємо дріжджі в миску, підсипаємо чайну ложечку цукру. Заливаємо інгредієнти теплою водою (не більше 35 градусів). Перемішуємо. Також додаємо в миску пару столових ложок борошна. Чекаємо, поки опара для тіста підніметься (хвилин 10-15). В окрему миску просіваємо борошно, підсипаємо сіль (1 чайну ложку). Перемішуємо сипучі інгредієнти. У борошні робимо поглиблення, в яке переправляємо піднялася опару. Замішуємо тісто, яке на годинку залишаємо в теплі. Краще покласти тісто в миску і накрити рушником. Готове тісто обминаємо на столі.

Для начинки готуємо фарш, цибуля, спеції. Фарш перекладаємо в миску.

Додаємо до м’ясного інгредієнту дрібно порубаний цибулька.

Присмачую м’ясний фарш сіллю і чорним меленим перцем. Інгредієнти для начинки добре перемішуємо.

Скачуємо тісто у велику ковбаску, яку ділимо ножем на шматочки.

Кожен шматок тіста розкачуємо в тонкий коржик, на яку викладаємо приблизно за 1-1,5 столової ложки фаршу.

Оформляємо біляші, защепляя краю коржі до центру. У центрі повинно залишитися отвір.

Достатня кількість рослинного масла вливаємо на сковороду і добре розігріваємо. Біляші викладаємо в гаряче масло отвором вниз. Підсмажуємо біляші з м’ясом до рум’яної скоринки, потім перевертаємо.

Біляші готові! Після сковороди їх бажано викласти на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла. Приємного вам апетиту!