Бісквіт з яблуками

Бісквіт з яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Збираємо зазначені інгредієнти, яблуко моєму, вирізаємо серцевиною. Якщо шкірка тонка, можна її залишити.

2. Збиваємо яйця, сметану, масло до пишної однорідної маси. Додаємо пакетик ваніліну.


3. Борошно просіваємо, щоб позбутися від грудочок і наситити його киснем. Після такої процедури, випічка виходить більш пишною і повітряної. У борошно додаємо розпушувач. Все відправляємо в тісто, продовжуючи збивати.

4. Почищені яблука нарізаємо часточками. Для збереження світлого кольору їх можна збризнути соком лимона.

5. Невелику частину тестової маси розподіляємо по керамічній формі так, щоб повністю закрити дно посуду.


6. Висипаємо часточки яблук, закриваємо їх рештою тестом.

7. Випікаємо хвилин 20 – 22, при 180 – 190 градусах. Остиглий бісквіт присипаємо цукровою пудрою, корицею, або тертим шоколадом.