Бісквітний кекс з родзинками і корицею

Бісквітний кекс з родзинками і корицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Найпростіше блюдо, яке стане фірмовим у будь-якої господині

Покроковий рецепт

Приготуємо всі інгредієнти, родзинки промити і висушити на рушнику, щоб не було вологи


Готуємо бісквіт. Розповім про свій спосіб, який підбирала методом проб і помилок.
Перше, посуд для приготування повинна бути чистою, абсолютно сухою і зроблена з пластику.
Друге, потрібно бути дуже уважним при відділенні білки від жовтка, не можна допускати потрапляння одного в інше.
І, третє, збиваємо як можна довше
В розділені білки з жовтками відправляємо цукор, по 3 ложки в кожну посуд
Можна додавати в процесі збивання, але мені цей спосіб не зовсім підходить, так як багато “пилу”


Тепер необхідно дерев’яною ложечкою додавати білки під збитий жовток. Перемішувати тільки в одну сторону, так тісто збереже пишність.
Починаємо додавати по столовій ложці борошно. Додали-перемішали

Змащуємо форму при необхідності рослинним маслом і викладаємо тісто у форму
Зверху посипаємо родзинками а також корицею

Випікаємо В духовці кекс 30-35 хвилин, готовність перевірити зубочисткою.

Наш кекс готовий, для прикраси можна використовувати ту ж корицю і цукрову пудру
Приємного чаювання!