Пропоную приготувати бісквітний рулет з вершково-малиновим кремом. Надзвичайно смачно!

Інгредієнти
| Малиновий конфітюр: | |
| Малина – 500 грам | |
| Цукор – 1/2 склянки | |
| Жовткова маса: | |
| Вершки жирністю 33% – 150 мл | |
| Цукор – 1 склянка | |
| Жовтки яєць – 3 штуки | |
| Крем: | |
| Желатин порошковий – 1,5 столові ложки | |
| Вода – 6 столових ложок для замочування желатину | |
| Вершки жирністю 33% – 200 мл | |
| Бісквіт: | |
| Яйця – 3 штуки | |
| Цукор – 4 столові ложки | |
| Вода – 3 столові ложки | |
| Масло рослинне – 3 столові ложки | |
| Борошно – 4 столові ложки |
Як приготувати Бісквітний рулет з кремом з малинового конфітюру
Сторінка: 1 2
