Бісквітний рулет

Бісквітний рулет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Докладний рецепт бісквітного рулету наведено нижче, а поки я відкрию деякі секрети приготування цього чудового рулету.

-Необхідно розігріти Духовку заздалегідь. Випікати пиріг у вже повністю розігрітій духовці.
-Збиваючи білки з цукром використовуйте міксер. Спочатку додайте трохи цукру і збивайте на малій швидкості. Потім висипте весь цукор і збивайте все на максимальній швидкості до отримання пишної маси. В кінці можна додати щіпку лимонної кислоти або кілька крапель лимонного соку. Для досягнення кращого результату, можливо, вам допоможуть правила збивання білків.
-Борошно використовувати тільки просіяне, бажано вищого сорту. Додавати борошно частинами, так можна уникнути утворення грудочок. При замісі тесту з борошном, заважати все столовою ложкою акуратно, за годинниковою стрілкою, щоб тісто не опало.
-Лист обов’язково вистелити пекарської папером, потім легше буде бісквіт зняти.
-Печеться бісквіт при температурі 180 – 200 градусів дуже швидко, не проґавте!
-Ні в якому разі не відкривайте духовку (навіть на хвилинку!), інакше ваша випічка опаде. Тривожити що випікається бісквіт – пропаща справа для випічки.
-Згорнути в рулет бісквітний корж (ще без начинки) потрібно швидко, поки він не охолов.
Сподіваюся мої поради вам допоможуть досягти ідеальної випічки! Удачі!

Покроковий рецепт