Цей рецепт дуже простий і неодмінно Вам сподобається.
Інгредієнти
Огірок – 3 штуки (0,5 кг) | |
Рисовий оцет – 30 мілілітрів | |
Часник – 2 зубчики | |
Соєвий соус – 20 мл | |
Кунжутна олія – 10 мілілітрів | |
Сіль – 3 чайні ложки | |
Перець (чилі) – 1 штука |
Готуючи другі страви, часто наші жінки стикаються з проблемою приготування салату або який-небудь закусочки, щоб ми-чоловіки «по-хорошому» оцінили їх кулінарний працю. На сьогоднішній день існує величезна кількість різних салатів і закусок.
Про одну з таких закусок я й хотів би написати у своїй статті. А саме про рецепт приготування закуски биті огірки. Цей рецепт дуже простий і неодмінно Вам сподобається, так як огірки це невід’ємна частина нашого столу.
Покроковий рецепт
Почнемо. Огірки необхідно помити і порізати навпіл (уздовж). Дістаємо з них все насіння за допомогою ложки. За допомогою дерев’яного молоточка відбиваємо очищені від насіння огірки.
Режим огірки навскіс. Кладемо у форму. Добре посаливаем. Додамо рисовий оцет. Ставимо все разом на час близько 5 хвилин наприклад, на підвіконня для того, щоб огірки промариновались.
Поки огірочки маринуються, ми час не втрачаємо і дрібно нарізаємо часник і перчик Чилі.
По закінченню 10 хвилин, замариновані огірки дістаємо і віджимаємо. Перекладаємо віджаті огірочки в іншу форму. Далі додаємо до огірків перець Чилі, часник, невелику кількість соєвого соусу і кунжутне масло (за бажанням).
Наші биті огірки готові. Ця закуска може споживатися і на обід і на вечерю в прикуску до гарячих страв. Ось такий простий рецепт!
Їсти подано! Приємного апетиту!