Болгарський перець, фарширований кількою і пшеничного крупою

Болгарський перець, фарширований кількою і пшеничного крупою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Болгарський перець, фарширований кількою і пшеничного крупою

Інгредієнти

Болгарський перець – 4 шт.
Пшенична крупа – 100 гр.
Кілька в томатному соусі – 1 банка

Як приготувати Болгарський перець, фарширований кількою і пшеничного крупою

Болгарський перець, фарширований різними начинками, є одним з найпопулярніших страв з перцю. Я сьогодні пропоную варіант начинки з пшеничної крупи дрібного помелу і кільки в томаті. Виходить дуже смачно. У мене маленька порція, тому я запікала перець в мікрохвильовій печі – це зайняло всього 15 хвилин

Покроковий рецепт

1. Пшеничну крупу відварити майже до готовності


2. З кільки злити по максимуму томатний соус. Розмішати кільку з кашею і посолити.

3. Перець помити, видалити серцевину.


4. Нафарширувати начинкою. Скласти в посуд (намагайтеся, щоб перчики стояли або напівлежали, щоб начинка не витекла) налити злитий з консервів соус і додати трохи води. Поставити в мікрохвильову піч або духовку і запекти, поки перець не стане м’яким.


5. Ось такий корисний різнобарвний перчик вийшов.