Болгарський перець, фарширований кількою і пшеничного крупою
Інгредієнти
Болгарський перець – 4 шт. | |
Пшенична крупа – 100 гр. | |
Кілька в томатному соусі – 1 банка |
Болгарський перець, фарширований різними начинками, є одним з найпопулярніших страв з перцю. Я сьогодні пропоную варіант начинки з пшеничної крупи дрібного помелу і кільки в томаті. Виходить дуже смачно. У мене маленька порція, тому я запікала перець в мікрохвильовій печі – це зайняло всього 15 хвилин
Покроковий рецепт
1. Пшеничну крупу відварити майже до готовності
2. З кільки злити по максимуму томатний соус. Розмішати кільку з кашею і посолити.
3. Перець помити, видалити серцевину.
4. Нафарширувати начинкою. Скласти в посуд (намагайтеся, щоб перчики стояли або напівлежали, щоб начинка не витекла) налити злитий з консервів соус і додати трохи води. Поставити в мікрохвильову піч або духовку і запекти, поки перець не стане м’яким.
5. Ось такий корисний різнобарвний перчик вийшов.