Болоньєзе з яловичини – смачний соус для пасти

Болоньєзе з яловичини – смачний соус для пасти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Соус “Болоньєзе” – смачний пікантний нюанс до пасти, макаронів і рису!

Інгредієнти

Цибуля – 1 шт.
Томатна паста – 4 ст. л.
Фарш яловичий – 75 г
Масло рослинне – опціонально
Суміш перців – за смаком
Сіль – за смаком
Вода – 3 ст. л.

Як приготувати “Болоньєзе” з яловичини – смачний соус для пасти

Соус “Болоньєзе” – класичний і простий у приготуванні соус до будь-якого гарніру – і макаронів, круп і коренеплодів. Соус швидкий у приготуванні, смачний, ароматний і пряний. Ідеальний для запасів взапас, що допоможе в майбутньому всього за п’ять хвилин приготувати відмінну ситну пасту на обід або вечерю. Експериментуйте зі спеціями, томатним соком, пастами або свіжими овочами і вибирайте свій улюблений варіант соусу “Болоньєзе”!

Покроковий рецепт

Подрібнити цибулю на дрібні кубики. Обсмажити овоч до прозорості на олії.

Додати фарш. Обсмажувати компоненти до рум’яного кольору.

Приправити фарш перцем або сумішшю перців – за смаком.

Додати густу пасту.

Влити теплу воду. Довести суміш до кипіння і готувати до бажаної густоти соусу “Болоньєзе”.

Соус “Болоньєзе” готовий! Тепер їм можна заправляти макарони, додати в картопляні запіканки, шакшуку, рис і гречку.

Зберігати соус можна в холодильнику – до трьох днів, а також, в морозильній камері – до місяця. Приємного апетиту!