Болоньєзе з яловичини – смачний соус для пасти

Болоньєзе з яловичини – смачний соус для пасти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити цибулю на дрібні кубики. Обсмажити овоч до прозорості на олії.

Додати фарш. Обсмажувати компоненти до рум’яного кольору.

Приправити фарш перцем або сумішшю перців – за смаком.

Додати густу пасту.

Влити теплу воду. Довести суміш до кипіння і готувати до бажаної густоти соусу “Болоньєзе”.

Соус “Болоньєзе” готовий! Тепер їм можна заправляти макарони, додати в картопляні запіканки, шакшуку, рис і гречку.

Зберігати соус можна в холодильнику – до трьох днів, а також, в морозильній камері – до місяця. Приємного апетиту!