Борщ класичний на курячій грудці

Борщ класичний на курячій грудці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний борщ зі свіжої капусти, зварений на курячій грудці, чудово підійде на обід

Покроковий рецепт

Підготуємо всі продукти, помиємо, підсушити овочі і курячу грудку. Ставимо варити курячу грудку, як вода закипає – зменшуємо температуру і варимо ще хвилин 20, а в цей час займемося овочами.

Прибираємо верхні листки з капусти, дрібно шаткуємо її

Чистимо картоплю і ріжемо на кубики

Чистимо моркву натираємо на тертці

Очищаємо цибулю від лушпиння і дрібно ріжемо

Зрізаємо шкірку у буряків і також трьом на крупній тертці

Тепер по черзі додаємо в бульйон овочі, спочатку капусту, варимо її хвилин 7, далі картоплю, цибулю, моркву і буряк. Щоб борщ був насиченого малинового кольору, можна додати чайну ложку оцту. Варимо овочі ще хвилин 20.

Куряча грудка до того часу вже зварилася, дістаємо її, остуджуємо і ріжемо на кубики

Кладемо м’ясо назад в суп. Додаємо сіль, перець за смаком і лавровий лист. Даємо трохи настоятися, хвилин 5-10, подаємо зі свіжою сметаною.
Приємного апетиту!