Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом.
Покроковий рецепт
Нагріваємо казан і наливаємо олію.
Кладемо м’ясо, порізане шматочками і смажимо 1-2 хвилини.
Після смаження м’яса додаємо порізану кубиками цибулю, смажимо до золотистого кольору.
Далі додаємо і смажимо по черзі моркву, капусту, ріпу, картоплю.
Томат (можна взяти подрібнену в блендері пюре) розводимо в піалі з водою і додаємо в блюдо продовжуємо тушкувати 10 хвилин.
У блюдо, залийте 1,5 літра води. Тепер необхідно зменшити вогонь і варити на слабкому вогні близько 40 хвилин.
В кінці варіння додаємо зіру, сіль, перець за смаком. При подачі присипаємо січеною зеленню.
Приємного апетиту.