Брауні, приготований на темному пиві

Брауні, приготований на темному пиві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В одній посуді невеликого розміру з’єднати трохи солі, а також порошкове какао і просіяне пшеничне борошно, перемішати якомога ретельніше все і на деякий час відставити посуд в бік.

У миску з жаростійкого матеріалу викласти весь наломанный шоколад, додати розм’якшене вершкове масло, потім поставити посуд з цими інгредієнтами на водяну баню і прогрівати їх при регулярному помішуванні до отримання однорідної тягучої маси.

В олійно-шоколадну солодку суміш додати темне пиво, а також сипучі компоненти з іншого посуду, далі окремо інтенсивно збити курячі яйця з коричневим цукровим піском до утворення щільної піни. Перелити яєчну масу в шоколадно-борошняну суміш і перемішати дуже ретельно, потім підготувати прямокутну форму для запікання, застелити її шматком фольги такого розміру, щоб він закривав ще і бортики.

Перелити шоколадно-яєчну масу в цю глибоку форму, дерев’яною лопаткою дуже ретельно розподілити і відправити в духовку, запікати приблизно тридцять хвилин при 175 градусах.

Дуже важливо не перетримати пивні брауні в духовці, інакше вони вийдуть сухуватими, якщо ця ароматна і ніжна випічка, приготовлена правильно, то тісто зовсім небагато буде налипати на зубочистку. Як тільки пивні брауні приготуються, остудити тістечко прямо у формі, потім нарізати порційними шматками і подавати до столу.