Апетитний брізоль із ситної начинкою – смачний сніданок за 5 хвилин!
Інгредієнти
Ковбаса копчена – 50 гр | |
Помідор – 0,5 шт. | |
Яйце – 2 шт. | |
Масло рослинне – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком |
Бризол – це французька страва, що готується з курячих яєць. Нам також потрібно копчена ковбаса і свіжий пружний помідор. Ці інгредієнти ми сховаємо» всередині яєчного омлету. Готується страва на сковороді.
Покроковий рецепт
Відразу підготуємо начинку для бризоля. На обробній дошці шматок копченої ковбаси нарізаємо тонкими кільцями.
Промиваємо свіжий помідор. Нарізаємо його в залежності від розміру кільцями або півкільцями.
Відставляємо поки начинку в сторону, щоб зайнятися курячими яйцями. У миску забиваємо пару курячих яєць. Приправляємо їх сіллю, можна трохи поперчити за смаком.
Яйця збиваємо, скориставшись столовою виделкою.
На сковороді розігріваємо олію. Вливаємо на сковороду приготовану яєчну масу.
Коли яєчна маса трохи схопиться, на одну сторону поміщаємо скибочки ковбаси, чергуючи їх з помідором.
Начинку з ковбаси й помідори акуратно накриваємо вільної стороною яєчні.
Підсмажуємо брізоль із кожної сторони.
Смачний і ситний сніданок готовий! Приємного вам перекусу!