Хрусткий підсмажений хліб з різними наповнювачами чудово підійде на сніданок або обід до супу. Спробуйте це смачно!
Інгредієнти
Багет – довгий батон | |
Рослинне масло – для смаження хліба | |
Яйця курячі – – | |
Соус гуакамоле – – | |
Помідори черрі – – | |
Кріп – – |
Як приготувати Брускети з гуакамоле
.
Покроковий рецепт
Довгий (французька) батон нарізати товщиною в 1-1,5 см. Обсмажити з обох боків на олії до золотистого кольору.
Відварити яйця, остудити, нарізати кружальцями. Викласти гуртки яєць на хліб. Поруч викласти соус гуакамоле. Як зробити соус гуакамоле.
Прикрасити половинкою помідора черрі і кропом.
Подавати з гарячим чаєм. Приємного поїдання!