Брускетта (бутерброди) з тунцем і сиром Фета

Брускетта (бутерброди) з тунцем і сиром Фета – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Багет – 1 шт. (булочка французька)
Тунець – 1 шт. (консервований)
Сир – 50 г (сир Фета)
Червоний перець – 1 шт.
Рослинна олія – 2 ст. л.

Як приготувати Брускетта (бутерброди) з тунцем і сиром Фета

Покроковий рецепт

Французьку (або іншу) булку нарізати на скибочки.

Хліб обсмажити на розпеченій сковороді на рослинній олії з обох сторін.

Тунець розім’яти виделкою, викласти на брускети.

Зверху викласти шматочки сиру Фета.

Розігріти бутерброди в мікрохвильовій печі (1-2 хвилини) до танення сиру. Прикрасити шматочками червоного перцю. Приємного апетиту!