
Інгредієнти
| Багет – 1 шт. (булочка французька) | |
| Тунець – 1 шт. (консервований) | |
| Сир – 50 г (сир Фета) | |
| Червоний перець – 1 шт. | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. |
Як приготувати Брускетта (бутерброди) з тунцем і сиром Фета
Покроковий рецепт

Французьку (або іншу) булку нарізати на скибочки.

Хліб обсмажити на розпеченій сковороді на рослинній олії з обох сторін.

Тунець розім’яти виделкою, викласти на брускети.

Зверху викласти шматочки сиру Фета.

Розігріти бутерброди в мікрохвильовій печі (1-2 хвилини) до танення сиру. Прикрасити шматочками червоного перцю. Приємного апетиту!
