Інгредієнти
Багет – 1 шт. (булочка французька) | |
Тунець – 1 шт. (консервований) | |
Сир – 50 г (сир Фета) | |
Червоний перець – 1 шт. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. |
Як приготувати Брускетта (бутерброди) з тунцем і сиром Фета
Покроковий рецепт
Французьку (або іншу) булку нарізати на скибочки.
Хліб обсмажити на розпеченій сковороді на рослинній олії з обох сторін.
Тунець розім’яти виделкою, викласти на брускети.
Зверху викласти шматочки сиру Фета.
Розігріти бутерброди в мікрохвильовій печі (1-2 хвилини) до танення сиру. Прикрасити шматочками червоного перцю. Приємного апетиту!