Булгур з крильцями в рукаві

Булгур з крильцями в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Після запікання, залиште в духовці на 15 хвилин, страва стане рассыпчастым і більш ароматним. Чим більше спецій і трав, тим насиченіший смак.

Інгредієнти

Булгур – 200 гр.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 2-3 зубки
Сіль, перець, спеції – за смаком
Курячі крильця – 4-5 шт

Як приготувати Булгур з крильцями в рукаві

Саме прості і легкі страви запікаються в рукаві і в духовці. Всі інгредієнти змішати і готово, а найприємніше, що немає необхідності довго мити листи. Пропоную урізноманітнити меню і звернути увагу на чудову крупу – булгур. За смаком середнє між пшеничною кашею і рисом, має свій неповторний аромат і звичайно ж дуже корисна.

Крупа є універсальним гарніром і добре поєднується як з овочами так і м’ясом або рибою. Самостійно можна готувати на воді, молоці, з гарбузом і т. д.

Покроковий рецепт

Моркву натерти на тертці, цибулю порізати кубиками і подрібнити часник.


Підготувати рукав, зав’язати з одного боку. Засипати овочі, додати булгур. Крильця розрізати навпіл і відправити в рукав.

Додати сіль, перець, спеції на свій смак. Рекомендую додати куркуму або паприку, вони додадуть красивий колір страви.




Залити воду в рукав, співвідношення в 2-2.5 рази до крупі. Зав’язати другий відрізок рукави і перемішати. Викласти на деко і запікати при температурі 180-200 градусів 45 хвилин, потім залишити ще на 15 хвилин у вимкненій духовці.
Крильця просто тануть у роті, а булгур розсипається.
Приємного апетиту!