Після запікання, залиште в духовці на 15 хвилин, страва стане рассыпчастым і більш ароматним. Чим більше спецій і трав, тим насиченіший смак.
Інгредієнти
Булгур – 200 гр. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Часник – 2-3 зубки | |
Сіль, перець, спеції – за смаком | |
Курячі крильця – 4-5 шт |
Саме прості і легкі страви запікаються в рукаві і в духовці. Всі інгредієнти змішати і готово, а найприємніше, що немає необхідності довго мити листи. Пропоную урізноманітнити меню і звернути увагу на чудову крупу – булгур. За смаком середнє між пшеничною кашею і рисом, має свій неповторний аромат і звичайно ж дуже корисна.
Крупа є універсальним гарніром і добре поєднується як з овочами так і м’ясом або рибою. Самостійно можна готувати на воді, молоці, з гарбузом і т. д.
Покроковий рецепт
Моркву натерти на тертці, цибулю порізати кубиками і подрібнити часник.
Підготувати рукав, зав’язати з одного боку. Засипати овочі, додати булгур. Крильця розрізати навпіл і відправити в рукав.
Додати сіль, перець, спеції на свій смак. Рекомендую додати куркуму або паприку, вони додадуть красивий колір страви.
Залити воду в рукав, співвідношення в 2-2.5 рази до крупі. Зав’язати другий відрізок рукави і перемішати. Викласти на деко і запікати при температурі 180-200 градусів 45 хвилин, потім залишити ще на 15 хвилин у вимкненій духовці.
Крильця просто тануть у роті, а булгур розсипається.
Приємного апетиту!