Бундаш кениер або грінки в шубі

Бундаш кениер або грінки в шубі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закуска угорської кухні. Готують кениер, як правило, на сніданок, або після застіль, коли залишилося багато хліба. В середину можна додавати різні добавки – шинку, сир, паштет.

Покроковий рецепт

Хліб для приготування бундаш кениер можна взяти вчорашній. Якщо хліб занадто черствий – заправка його размочит, і він стане свіжим.
Угорці після великодніх свят використовують для цієї закуски паски.


Збити яйця віночком. Додати молоко і спеції. Збовтати до однорідності суміші.

У сковорідку налити трохи соняшникової олії(занадто велику кількість останнього зробить закуску занадто жирної).
Хлібні шматочки замочувати з обох сторін в яєчної заправці, і викладати в сковороду.
Смажити на невеликому вогні близько хвилини.

На перші готові шматочки покласти тонкі пластинки сиру.
Накрити іншим, більш гарячим шматочком.
Подавати гарячим.