Французька кухня славиться не тільки своїми десертами, але і соусами. Один із них ми пропонуємо використовувати під час приготування бургера. Соковитий бургер не залишить вас байдужими. Для відтворення підготуйте:
Одна булка;
м’ясо мідії – 30 грам;
1/3 частина лимона;
три яєчних жовтки;
60 грам вершкового масла;
пластівці перцю чилі – щіпка.
1. Булку розріжте на дві частини і відправте в духовку сушитися.
2. М’ясо мідії злегка обсмажте на сухій сковороді. Залиште нудитися у власному соку на дві хвилини.
3. Яєчні жовтки розбавити половиною склянки води. Поставити суміш на парову баню і збивати, використовуючи міксер.
4. Вершкове масло розтопити і поступово додавати. Як тільки маса збільшитися, додати сік лимона і пластівці перцю чилі.
5. Булку промазати соусом, викласти м’ясо мідії і знову викласти соус. Накрити другою частиною і швидше дегустувати.