Соковитий бургер з смаженою рибою під лимонним дресінгом
Інгредієнти
булочки – 2 штуки | |
тунця – 150 грам | |
салат з водоростей – 150 грам | |
соус Кімчі – 40 мл | |
лаймового і лимонного соку – по ложці | |
гірчиця – 3 г | |
оливкової олії – ложка |
Проста закуска на кожен день. Рекомендуємо завжди мати під рукою цей рецепт.
Для відтворення страви вам знадобиться: 2 булочки, сирий тунець, салат з водоростей, соус Кімчі, по ложці лаймового і лимонного соку, гірчиця і оливкове масло.
Покроковий рецепт
1. Булку розріжте на дві частини і відправте в духовку трохи підсушитися.
2. Тунець приправте спеціями і соусом. Обсмажте до готовності і наріжте шматочками.
3. Змішайте в окремій ємності сік лимона і лайма. Додайте гірчицю і оливкове масло.
4. На нижню частину булочки викладіть дресинг, тунець і салат з водоростей.
5. Накрийте другою частиною булки і подавайте.