Бургер зі смаженим тунцем під лимонним дресінгом

Бургер зі смаженим тунцем під лимонним дресінгом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Соковитий бургер з смаженою рибою під лимонним дресінгом

Інгредієнти

булочки – 2 штуки
тунця – 150 грам
салат з водоростей – 150 грам
соус Кімчі – 40 мл
лаймового і лимонного соку – по ложці
гірчиця – 3 г
оливкової олії – ложка

Як приготувати Бургер з смаженим тунцем під лимонним дресінгом

Проста закуска на кожен день. Рекомендуємо завжди мати під рукою цей рецепт.
Для відтворення страви вам знадобиться: 2 булочки, сирий тунець, салат з водоростей, соус Кімчі, по ложці лаймового і лимонного соку, гірчиця і оливкове масло.

Покроковий рецепт

1. Булку розріжте на дві частини і відправте в духовку трохи підсушитися.

2. Тунець приправте спеціями і соусом. Обсмажте до готовності і наріжте шматочками.

3. Змішайте в окремій ємності сік лимона і лайма. Додайте гірчицю і оливкове масло.

4. На нижню частину булочки викладіть дресинг, тунець і салат з водоростей.

5. Накрийте другою частиною булки і подавайте.