Буріто з фаршем і білою квасолею

Буріто з фаршем і білою квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Фарш – 150 г (свиноговяжий)
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Часник – 1-2 зубчики
Рослинне масло – 1-2 ст. л.
Квасоля біла – 1 банка (в томатному соусі)
Сир – 100 г
Маслини – 10-14 шт
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Коржі – 2 шт. (пшеничне)

Як приготувати Буріто з фаршем і білою квасолею

Покроковий рецепт

На рослинному маслі обсмажити дрібно нарізаний часник і цибулю до золотистого кольору. Додати фарш, смажити ще 10-15 хвилин. Посолити, поперчити, перемішати.

Квасоля вилити в чашу для блендера (трохи залишити томатного соусу), пюрировать.

Додати тертий сир, перемішати ложкою.

На корж викласти бобову суміш.

Потім викласти шар фаршу.

Маслини, нарізані колечками або навпіл.

Корж загорнути в трубочку. Повторити весь процес з іншими коржами.

Бурітто викласти на плоску тарілку, посипати зверху тертим сиром, полити томатним соусом. Поставити запікатися в духовку на 10 хвилин при температурі 160 С.

Перед подачею прикрасити зеленню і маслинами.
Приємного апетиту!