.
Інгредієнти
Фарш – 150 г (свиноговяжий) | |
Ріпчаста цибуля – 1 шт. | |
Часник – 1-2 зубчики | |
Рослинне масло – 1-2 ст. л. | |
Квасоля біла – 1 банка (в томатному соусі) | |
Сир – 100 г | |
Маслини – 10-14 шт | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Коржі – 2 шт. (пшеничне) |
Покроковий рецепт
На рослинному маслі обсмажити дрібно нарізаний часник і цибулю до золотистого кольору. Додати фарш, смажити ще 10-15 хвилин. Посолити, поперчити, перемішати.
Квасоля вилити в чашу для блендера (трохи залишити томатного соусу), пюрировать.
Додати тертий сир, перемішати ложкою.
На корж викласти бобову суміш.
Потім викласти шар фаршу.
Маслини, нарізані колечками або навпіл.
Корж загорнути в трубочку. Повторити весь процес з іншими коржами.
Бурітто викласти на плоску тарілку, посипати зверху тертим сиром, полити томатним соусом. Поставити запікатися в духовку на 10 хвилин при температурі 160 С.
Перед подачею прикрасити зеленню і маслинами.
Приємного апетиту!