.

Інгредієнти
| Фарш – 150 г (свиноговяжий) | |
| Ріпчаста цибуля – 1 шт. | |
| Часник – 1-2 зубчики | |
| Рослинне масло – 1-2 ст. л. | |
| Квасоля біла – 1 банка (в томатному соусі) | |
| Сир – 100 г | |
| Маслини – 10-14 шт | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Коржі – 2 шт. (пшеничне) |
Покроковий рецепт

На рослинному маслі обсмажити дрібно нарізаний часник і цибулю до золотистого кольору. Додати фарш, смажити ще 10-15 хвилин. Посолити, поперчити, перемішати.

Квасоля вилити в чашу для блендера (трохи залишити томатного соусу), пюрировать.

Додати тертий сир, перемішати ложкою.

На корж викласти бобову суміш.

Потім викласти шар фаршу.

Маслини, нарізані колечками або навпіл.

Корж загорнути в трубочку. Повторити весь процес з іншими коржами.

Бурітто викласти на плоску тарілку, посипати зверху тертим сиром, полити томатним соусом. Поставити запікатися в духовку на 10 хвилин при температурі 160 С.

Перед подачею прикрасити зеленню і маслинами.
Приємного апетиту!
