Свиняча печінка з грибами і помідорами, запечена в гювече

Свиняча печінка з грибами і помідорами, запечена в гювече – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свиняча печінка з грибами, запечена в гювече

Інгредієнти

свинячої печінки – 1 кг
великих головок цибулі ріпчастої – 4-5 шт.
моркви – 3 шт.
гіркого перцю – 10 горошин
мариновані гриби – 2-4 ложки в кожен горщик
соус чатні – 50 г
жир – за смаком
червоний мелений і чорний мелений перець – за смаком
білого вина – 10 мл
сіль – за смаком
води – літрів
борошно – жменя
помідори – 4 шт.
зелена цибуля – кілька пір’я

Як приготувати Свиняча печінка з грибами і помідорами, запечена в гювече