Буріто з мясом і авокадо

Буріто з мясом і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основа тортилья – пшеничний коржик, яка фарширується начинкою з м’яса, квасолі, сиру, помідора…

Покроковий рецепт

М’ясо нарізати тонкими невеликими шматочками, обсмажити на рослинній олії до готовності (близько 15 хвилин).

До м’яса додати дрібно порізану цибулю, обсмажити до прозорості. Потім додати дрібно порізані помідори (бажано, очищені від шкірки), смажити ще 10 хвилин, помішуючи. Посолити, поперчити.

Взяти пшеничну паляницю, на край викласти пару ложок м’яса з томатами.

Авокадо очистити від шкірки і видалити кістки, нарізати довгими смужками, полити лимонним соком (щоб не потемніло). Потім викласти на м’ясо.

Далі – шар салату.

Шар тертого сиру.

Загорнути корж трубочкою.

Викласти рулети на тарілку, посипати тертим сиром. Поставити розігріватися в мікрохвильову піч на 2-3 хвилини.

Подавати до столу. Приємного апетиту!